Over ons

Wij hebben als primeur de serums van CALLYS uit Zwitserland! We zijn meer dan een groep experts. We zijn altijd op zoek om vrouwen op een natuurlijke wijze te laten stralen en goed in hun vel te laten voelen; letterlijk en figuurlijk. We gebruiken onze passie om echt een verschil te maken. Omdat een van onze medewerksters met huidkanker kampt, een vriendin van ons een zware allergie heeft we allemaal mooi en natuurlijk ouder willen worden , hebben we ons verdiept hoe we zo lang mogelijk een frisse en jeugdige uitstraling kunnen behouden. We zijn niet perse voor anti-aging maar pro jeugdigheid! 

In onze zoektocht naar de beste natuurlijke producten om je huid te voeden kwamen we in Zwitserland terecht. We zijn in de fabriek vlakbij Montreux geweest en zijn diep onder de indruk van het productieproces van serum voor anti-aging.

Als verkoper en distributeur voor Nederland zijn wij enorm toegewijd en gepassioneerd om de serums van Callys onder de aandacht te brengen. Miljoenen vrouwen (en mannen!) zijn enthousiast over de geweldige, zuivere werking van de serums waardoor niet alleen het verouderingsproces van de huid tegengaat maar de huid ook gevoed wordt door natuurlijke ingrediënten: een weldaad voor jezelf! We willen de producten van Callys toegankelijk houden zonder dat het meteen de hoofdprijs kost: een kuurtje voor een maand kost € 49,95. 

Ben je misschien geïnteresseerd als beautysalon, winkel, online shop, apotheek of wellness clinique voor de grotere flacons of wederverkoop? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder! 

Callys Team 
Esther Kreukniet 

Vijf nieuwsfeitjes! 

Serum is een geconcentreerde vloeistof
Serum is heel anders dan een dagcrème bijvoorbeeld. Zo is een serum echt een vloeistof - soms lijkt het bijna op een soort gelachtige  substantie - en is het qua ingrediënten een stuk geconcentreerder dan een gemiddelde crème. Dat maakt serum meteen een stuk effectiever in gebruik!

Serum is zuinig in gebruik
Doordat een serum zo geconcentreerd is heb je per keer heel weinig product nodig. Dit zorgt ervoor dat serum zuinig in gebruik is. Reken er maar op dat jouw flesje van 12 ml alsnog minimaal een maand mee gaat! 

Serum lijkt prijzig - maar is dat het ook?
Als je normaal gesproken niet veel geld uitgeeft aan je huidverzorging kun je nogal schrikken als je met je serum bij de kassa staat. Een serum is namelijk een stuk duurder dan het gemiddelde product, mede door de werkzame stoffen. Kijk dus niet raar op als je €40 moet neerleggen voor jouw serum, want dit is nog een schrijntje. Goedkoper vind je het waarschijnlijk niet, maar duurder wel. Maar goed, daar staat tegenover dat je er een mooie huid voor terugkrijgt, dus het is aan jou of je dat bedrag wil neerleggen.


Serum biedt vele voordelen

De voordelen van serums verschillen om die reden, maar wat het in ieder geval doet is de huid hydrateren, soepel houden en talgproductie onder controle houden. Bovendien bevat (bijna) iedere serum anti-aging ingrediënten. Verder ziet je huid er 's ochtends altijd stralend uit waar je normaal gesproken met geen crème tegenop kunt smeren. Tot slot helpen sommige serums om de onzuivere huid op te knappen en littekens te vervagen. Een wonderproduct!


Serum geeft snel resultaat
In tegenstelling tot veel andere producten geeft serum snel resultaat. Belooft jouw serum een onzuivere huid op te knappen? Dan zie je waarschijnlijk na een week je huid al verbeteren en zie je na een maand een aanzienlijk verschil. Wederom komt dit door de werkzame stoffen in het serum. Hoe hoger de dosis, hoe effectiever het product. Vandaar dat het dus een duurder product is! 

Gebruik jij serum? Waarom wel/niet?

Wij zijn op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar leuke spontane beauty influencers die er altijd mooi uitzien en misschien ben jij dat wel :) 
Het lijkt ons geweldig als je een review zou willen doen voor een van onze hypoallergene serums op natuurlijke basis. Wij zijn benieuwd of je interesse hebt om onze producten te proberen/promoten en hierover op je social media te schrijven/filmen in ruil voor een mooi product van jouw keuze voor een post. Lijkt het jou leuk om samen te werken en over onze producten te schrijven? Laat even eten hoeveel mensen jou volgen, wat je ideeen zijn en doe ons een voorstel. 

Omdat we ervaren en betrouwbaar zijn en ons 100% focus op het beste resultaat hebben we al met vele fantastische klanten mogen werken.

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer.

Wat is het beste serum van 2019?

Veel vrouwen hebben een dagelijkse schoonheidsroutine. Bijna iedere vrouw besteedt tenminste een paar minuten per dag aan de verzorging van hun huid. Een goede hygiëne, de juiste hydratatie en het bieden van de noodzakelijke voedingsstoffen, zijn enkele factoren die een gezonde en mooie uitstraling aan onze huid geven.Vrouwen gebruiken in hun schoonheidsroutines vaak producten als reinigingsgels, gezichtstonics en vochtinbrengende crèmes. Steeds vaker nemen ook gezichtsserums een centrale plaats in in deze lijst, dankzij hun sterke vochtinbrengende en voedende kracht. In dit artikel hebben we de belangrijkste aspecten van gezichtsserums voor je opgenomen. Nieuwsgierig geworden? 

Lees snel verder!

1. Callys Swiss Made 49,95
2. Bio Hylaron acid 39,95
3. Clarins double serum 89,95
4. Bionura Vitamine C-serum 19,95

5.. Florence Bioserum 14,95


Belangrijk om te weten

  • Een gezichtsserum is een cosmetisch middel met een sterke hydraterende kracht. Daarnaast bestaan er veel serums met verschillende eigenschappen, zoals een anti-verouderende, een antioxiderende of een verhelderende huidfunctie.
  • De concentratie van actieve ingrediënten van een gezichtsserum is veel hoger dan die van vochtinbrengende crèmes. Hierdoor wordt het effect van het product versterkt.
  • Het serum werkt door tot in de diepste lagen van de huid, dankzij de vloeibare consistentie en diens grote absorptievermogen.


Wil jij ook wat bijverdienen?  

Wil jij een aardig zakcentje bijverdienen met producten waar je vrolijk van wordt en in gelooft? Andere mensen te helpen om stralend in hun vel te zitten? Dan is het leuk om de serums en producten van Callys in jouw vriendenkring te promoten.

 Je kunt beginnen de werking van serums op jouw social media onder de aandacht te brengen, een leuke middag voor jouw vriendinnen te organiseren en een workshop party te geven, bij jou in de buurt beautysalons, kappers, nagelstylisten of boutiques af te gaan om de producten te promoten of misschien heb je zelf wel een wereldidee! De serums van Callys zijn van Zwitserse topkwaliteit, krijgen voortdurend aandacht in de pers en is een geweldig merk om iets mee op te bouwen. Wij kunnen je van te voren natuurlijk nog niets beloven, wel weten we dat de beauty markt volop in ontwikkeling is en Callys een betrouwbaar, gedegen merk is. Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een mail met je motivatie, en je ideeën. 
Ervaring is niet perse vereist, training krijg je bij ons intern. Tot Callys! 
service@callys.nl 


Wil jij een aardig zakcentje bijverdienen met producten waar je vrolijk van wordt en in gelooft? Andere mensen te helpen om stralend in hun vel te zitten? Dan is het leuk om de serums en producten van Callys in jouw vriendenkring te promoten. Je kunt beginnen de werking van serums op jouw social media onder de aandacht te brengen, een leuke middag voor jouw vriendinnen te organiseren en een workshop party te geven, bij jou in de buurt beautysalons, kappers, nagelstylisten of boutiques af te gaan om de producten te promoten of misschien heb je zelf wel een wereldidee! De serums van Callys zijn van Zwitserse topkwaliteit, krijgen voortdurend aandacht in de pers en is een geweldig merk om iets mee op te bouwen. Wij kunnen je van te voren natuurlijk nog niets beloven, wel weten we dat de beauty markt volop in ontwikkeling is en Callys een betrouwbaar, gedegen merk is. Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een mail met je motivatie, en je ideeën. Ervaring is niet perse vereist, training krijg je bij ons intern. Tot Callys! 


Ik ben een expert op mijn vakgebied, maar ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder de mensen die me op mijn weg geholpen hebben. Daarom kom ik graag in contact met gelijkgestemden en gebruik ik mijn passie en wat ik kan om echt een verschil te maken.

Stuur ons een motivatiebrief waarin je kort kunt uitleggen wat je doet. Wat maakt jou uniek, hoe kun je je klanten helpen? Je hoeft niet veel te schrijven, gewoon vanuit je hart en hoe jij Callys zou kunnen promoten verkopen in jouw vriendenkring, salon, social media, boutique of winkel. Verras ons en mail: service@callys.nl 

Anti-agingverzorging met doeltreffende rimpelvulling

De structuur van de huid verandert met het ouder worden: eerst verschijnen er fijne lijntjes en rimpels die mettertijd dieper worden. Met de jaren wordt onze huid geleidelijk minder stevig en glad, en later ook minder elastisch.
De productfamilie Hyaluron-Filler telt drie unieke assortimenten waarvan klinisch en dermatologisch is aangetoond dat ze veroudering op meerdere manieren bestrijden. Elk assortiment heeft een verschillende focus (rimpels, volumeverlies en elasticiteitsverlies) om ervoor te zorgen dat de huid in elk stadium van het verouderingsproces de zorg krijgt die ze nodig heeft.

Callys is speciaal geformuleerd om de eerste tekenen van veroudering aan te pakken, zoals fijne lijntjes en rimpels. Callys unieke mix van hoog- en laagmoleculair hyaluronzuur en glycine-saponine zorgt voor een gerichte aanpak om zelfs de diepste rimpels zichtbaar te verminderen, zodat de huid er jonger uitziet. Hoogmoleculair hyaluronzuur verbetert de hydratatie en maakt de buitenste huidlagen glad, terwijl laagmoleculair hyaluronzuur, dat 40 keer fijner is, dieper doordringt in de epidermale huidlagen waar de diepere rimpels ontstaan. Glycine-saponine bevordert de productie van hyaluronzuur in de huidlaag waar de diepste rimpels worden gevormd.


Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een huideigen ingrediënt, dat wordt geproduceerd door ons eigen lichaam met als doel om alles ‘gesmeerd’ te houden. Het komt voor in onze gewrichten, zenuwen, haren, ogen en huid. Naarmate je ouder wordt neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in je lichaam af. Dit kan leiden tot een droge huid, verslapping van de huid en het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels.

Hoe werkt hyaluronzuur?
Een van de belangrijkste eigenschappen van hyaluronzuur: het houdt vocht vast. Je stralende, gehydrateerde huid is dus onder andere te danken aan de hoeveelheid hyaluronzuur in je lichaam. Hyaluronzuur is als een glas water voor je gezicht: 1 gram hyaluronzuur houdt tot wel zes liter vocht vast.
Hyaluronzuur en huidtypes
Hyaluronzuur is voor ieder huidtype geschikt, omdat iedere huid baat heeft bij hydratatie. Producten van Callys waar een hoge concentratie hyaluronzuur in zit zijn zeer geliefd bij schoonheidsspecialistes, dermatologen en huidtherapeuten. 

Hyaluronzuur en rimpels
Naarmate je ouder wordt neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in je lichaam af. Dit kan leiden tot een droge huid, verslapping van de huid en het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels. Vaak zie je hyaluronzuur dan ook terugkomen in anti age crèmes.
Wat zijn de voordelen van een serum met hyaluronzuur?
Een serum met hyaluronzuur is als een enorme boost voor je huid omdat het de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels dusdanig vermindert door de enorm hydraterende werking. Hyaluronzuur slurpt als het ware water in de huid en zorgt ervoor dat vocht niet uit de huid kan ontsnappen, waardoor rimpeltjes opgevuld worden.
Crèmes en serums met hyaluronzuur
Er zijn vele crèmes en serums verkrijgbaar waar hyaluronzuur in zit. Waar je altijd op moet letten bij de aanschaf van een crème is de hoeveelheid werkzame bestanddelen die er in zitten. Er zijn bijvoorbeeld veel crèmes op de markt waar slechts een geringe hoeveelheid hyaluronzuur in zit. Dit is te achterhalen door de plek op de ingrediëntenlijst; hoe hoger het ingrediënt op de lijst staat, hoe meer er van in zit. Callys is beroemd om de hoge dosering en hoeveelheid hyaluronzuur in de producten die je nergens anders aantreft. CALLYS heeft in combinatie met HYALURONZUUR de beste natuurlijke ingrediënten in haar serum verwerkt en werkt als enige met dubbele moleculen waardoor de serum nog beter tot in de diepere  huidlaag dringt.

Na nauwkeurig onderzoek bij de duurdere, gerenommeerde merken hebben we ontdekt dat er weinig merken zijn die met dit actieve bestanddeel van dubbele moleculen werken. De duurdere, gerenommeerde merken werken ook vaak met olie terwijl de serums van CALLYS met krachtige hoog geconcentreerde bloemenextracten werkt die de groei van nieuwe cellen evenals microcirculatie stimuleren.
hyaluronzuur

Belangrijkste voordelen hyaluronzuur!

SUPER HYDRATEREND
Hooggeconcentreerde hypoallergene formulering met een optimale synergetische werking  voor intensieve hydratatie van de bovenste en onderste lagen van de epidermis (diepere huidweefsel). De huid is diep gehydrateerd en zichtbaar "opgezwollen" waardoor de rimpels zich vullen.
Hyaluronzuur werkt verjongend, verstevigend en is de ultieme anti verouderingsbehandeling. Een kuurtje van een maand met de hooggeconcentreerde serum van Callys en je huid lijkt jaren jonger! 


BESTANDDELEN HYALURONZUUR:

 

DUBBELE MOLECULEN

Creëert diepe hydratatie en werkt in tegen het verlies van volume van de huidweefsels. Bevordert de groei van nieuwe cellen evenals microcirculatie.

KAMILLE
Ontstekingsremmend, werkt helend en verzachtend op de huid.

LAVENDEL
Reinigt, zuivert en verzacht de huid. Regenererend en helend, het voorkomt het verschijnen van rimpels en werkt op kleine onvolkomenheden.

GROENE ANIJS
Spant poriën aan en bevordert de microcirculatie.

ALLANTOIN
werkt op celregeneratie, kalmerende, beschermende en verzachtende werking.

hyaluronzuur celrepair

Serum Phytocell CALLYS

Intensieve Cell Repair & Antioxidant   |    Gezichtsverzorging

 

Hoog geconcentreerde hypoallergene formulering voor een optimale synergetische werking gericht op het repareren van beschadigde weefsels en het bevorderen van een antioxiderende en beschermende werking.

Deze intensieve cell repair is geweldig voor een beschadigde huid of een huid die een goede oppepper nodig heeft. Door de actieve bestanddelen dringt het serum door tot in de diepere huidlagen waardoor de werking groots effect heeft. 

BELANGRIJKSTE ACTIES

  • Herstelt en regenereert weefsels
  • antioxidant
  • Verbetert de teint
  • Verwijdert gelaatsvlekken en pigment vlekken
  • Beschermt tegen veroudering


BELANGRIJKSTE VOORDELEN:

CELREPARATIE
De actieve verbindingen die streng zijn geselecteerd op hun herstellende werking, bevorderen de intercellulaire uitwisselingen om de aanmaak van keratinocytcellen in het huidweefsel te stimuleren. De poriën worden minder zichtbaar, ideaal voor vrouwen in de overgang die huidklachten hebben. De lijnen zijn afgevlakt. De huid wordt goed geregenereerd en versterkt, wordt de huid zichtbaar geherstructureerd.

KRACHTIG ANTIOXIDANT
Phytocell bestrijdt vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor oxidatieve stress en milieuvervuiling die weefselbeschadiging kunnen veroorzaken. De krachtige antioxidanten die in de formulering aanwezig zijn, neutraliseren vrije radicalen en beschermen zo de cellen tegen externe agressies en verminderen de tekenen van de tijd.

ANTI PIGMENT SPOTS
Corrigeert en voorkomt het verschijnen van pigmentvlekken. De uniforme teint herwint zijn homogeniteit en uitstraling.