GLYCOLAGEN SERUM CALLYS

INTENSE LIFTING EN ULTIEME SKIN BOOSTER

Hypoallergene formulering sterk geconcentreerd voor optimale werking  voor een liftend effect met een super geconcentreerde werking. Een echte 'booster' voor een saaie en vermoeide huid. 

GERICHTE ACTIES

  • Intense lifting
  • Maak de huid glad
  • Verfrist de teint
  • Bestrijdt slappe huid
  • Aanbevolen als make-upbasis!


12 ml - 0,42 fl oz. 
> Niet-vette geltextuur
> Voor 28 dagen verzorging 
> Ideaal voor een trage, doffe en vermoeide huid

Callys is speciaal geformuleerd om de eerste tekenen van veroudering aan te pakken, zoals fijne lijntjes en rimpels. Callys unieke mix van hoog- en laagmoleculair hyaluronzuur en glycine-saponine zorgt voor een gerichte aanpak om zelfs de diepste rimpels zichtbaar te verminderen, zodat de huid er jonger uitziet. Hoogmoleculair hyaluronzuur verbetert de hydratatie en maakt de buitenste huidlagen glad, terwijl laagmoleculair hyaluronzuur, dat 40 keer fijner is, dieper doordringt in de epidermale huidlagen waar de diepere rimpels ontstaan. Glycine-saponine bevordert de productie van hyaluronzuur in de huidlaag waar de diepste rimpels worden gevormd.


GLYCOLAGEN SERUM CALLYS

Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Productinformatie

Effecten:

INTENSE LIFTING
Dankzij de ultra-efficiënte natuurlijk aanspannende middelen, wordt door de applicatie als het ware een natuurlijk laagje op de huid gevormd en zorgt het voor een onmiddellijk liftend effect. Na een paar dagen gebruik, is de huid zichtbaar verstevigd, is de slappe huid (bijvoorbeeld wallen, de nek of bij de wangen) verminderd door een langdurig lifting-effect.

ZACHTE BEHANDELING
Naast een optimaal, onmiddellijk en langdurig aanscherpingseffect, zullen de actieve bestanddelen van Glycolagen de poriën verstevigen en onvolkomenheden verminderen. De gelaatstrekken worden verzacht en verenigd.

VERFRISSEND EFFECT
De microconductiekring bewerkstelligd de uitstraling van de zachte huid met een fluwele gloed. Intercell-uitwisselingen zijn ingeschakeld. De huid is opgefrist, gekalmeerd en rustig. De uitstraling van de huid wordt gestimuleerd.

Glycolagen Serum CALLYS

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

12 ml - 0,42 fl oz. 
> Niet-vette geltextuur
> Voor 28 dagen verzorging 
> Ideaal voor een trage, doffe en vermoeide huid

Productdetails

Created with Sketch.

NATUURTECHNOLOGIE

PULLULAN
Creëert een natuurlijk netwerk van onzichtbare vezels op de huid voor een onmiddellijk liftend effect .
ZEA MAYS
Herstructurerend, spannend, ontstekingsremmend en verzachtend.
KAMILLE
Kamille-extract is kalmerend en activeert de microcirculatie van het oppervlak. Ook aanwezig, het bloemenwater van kamille is ontstekingsremmend, helend en verzachtend.
PEPERMUNT
Pepermuntextract verkleint poriën en vermindert onvolkomenheden.
GRAPEFRUIT
Grapefruit bloemenwater stimuleert glans, verfrist en tonen. HYALURONZUUR
Biedt een hoge hydratatie van de bovenste lagen van de opperhuid. Verstevigt en verzorgt het huidweefsel.


Wat het Glycolagen serum echt uniek maakt is het gebruik van de stamceldeling van de Gamay druif uit het Rhône gebied waardoor de huidcellen zich twee keer zo snel vermenigvuldigen en de elasticiteit van de huid een enorme boost krijgt.

De dubbele moleculen Creëeren diepere hydratatie tot in de onderste huidlagen en werken tegen het verlies van volume van het huidweefsel. Bevordert de groei van nieuwe cellen evenals microcirculatie.

CALLYS heeft deze formule gepatenteerd. 

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Glycolagen serum wordt gebruikt op een eerder gereinigde huid. 

Breng aan op het gezicht, nek en decolleté in kleine cirkelvormige bewegingen tot volledige opname. Uw gebruikelijke dag / nachtcrème kan daarnaast worden gebruikt. 

Glycolagen serum wordt ook aanbevolen als make-up basis voor een betere hechting van poeders. Eén applicatie per dag, 's ochtends of 's avonds, is een kuur van één maand.

Niet-vette gel textuur. Geschikt voor alle huidtypen. Liftend en super uitstraling, het serum Glycolagen wordt aanbevolen voor een doffe en vermoeide huid die een boost nodig heeft.