HYALURON SERUM CALLYS

Dit hoog geconcentreerde product met puur Hyaluronzuur creëert door de werking met dubbele moleculen een optimale hydratatie tot in de onderste huidlagen. De aanmaak van natuurlijk collageen werkt fantastisch tegen verlies van volume van het huidweefsel waardoor de huid weer gaat stralen.
Dit serum bevordert microcirculatie en de groei van nieuwe cellen.


CALLYS heeft in combinatie met HYALURONZUUR de beste natuurlijke ingrediënten in haar serum verwerkt en werkt als enige met verfijnde dubbele moleculen waardoor de serum nog beter tot in de diepere  huidlaag dringt.

Na nauwkeurig onderzoek bij de duurdere, gerenommeerde merken hebben we ontdekt dat er weinig merken zijn die met dit actieve bestanddeel van dubbele moleculen werken. De duurdere, gerenommeerde merken werken ook vaak met olie terwijl de serums van CALLYS met krachtige hoog geconcentreerde bloemenextracten werkt die de groei van nieuwe cellen evenals microcirculatie stimuleren.

Wat het serum echt uniek maakt is het gebruik van de stamceldeling van de Gamay druif uit het Rhône gebied waardoor de huidcellen zich twee keer zo snel vermenigvuldigen en de elasticiteit van de huid een enorme boost krijgt.

De dubbele moleculen creëeren diepere hydratatie tot in de onderste huidlagen en werken tegen het verlies van volume van het huidweefsel. Bevordert de groei van nieuwe cellen evenals microcirculatie.

CALLYS heeft deze formule gepatenteerd. 

De huid oogt na een paar dagen al veel voller, diep gehydrateerd en is zichtbaar steviger. Door actief gebruik is de huid nog sterker bestand tegen externe invloeden voor een jeugdige uitstraling.

 

BELANGRIJKSTE ACTIES:

 • Intense hydratatie
 • Werkt verstevigend 
 • Vult fijne lijntjes, rimpels en oneffenheden
 • Herstel de elasticiteit
 • Aanmaak natuurlijk collageen
 • Vermindert rimpels


12 ml - 0,42 fl oz.> Voor een kuur van 28 dagen
> Ideaal voor mix- en droge huiden

HYALURON SERUM CALLYS

Intensieve Hydration & Filler   |    Gezichtsverzorging

Ons Hyaluron-serum is de ultieme verzorging bij effectieve anti-verouderingsbehandeling. Door een optimale hydratatie van de verschillende lagen van de buitenste laag huidcellen, zal het serum actief bijdragen aan het vertragen van het verouderingsproces als geheel.

Voor 49,95 euro krijg je een mooie 12 ML flacon met een handige applicatie. Slechts één keer per dag hoef je een beetje onder je nachtcreme te gebruiken en je ziet na een week al resultaat. De diepte van de rimpels worden minder, je huid krijgt een fluweelachtige gloed en is zichtbaar een beetje "opgezwollen" als je wakker wordt, wat betekent dat de elasticiteit in werking treedt.  Een plens koud water en wat dagcrème op je gezicht en het is net alsof je op vakantie bent geweest.

Belangrijkste voordelen!SUPER HYDRATEREND
Hoog geconcentreerde hypoallergene formulering met een optimale synergetische werking  voor intensieve hydratatie van de bovenste en onderste lagen van de epidermis (diepere huidweefsel). De huid is diep gehydrateerd en zichtbaar "opgezwollen" waardoor de rimpels zich vullen.

 

VERSTEVIGEND
Naarmate we ouder worden, verliest onze huid elasticiteit en kleur. Ons serum zal direct werken op de tonus (tint) en spierspanning van het huidweefsel en zal zichtbaar fijne lijntjes en rimpels verminderen. De strenge selectie van actieve verbindingen zorgt voor optimale cellulaire stimulatie. Zo gebruikt CALLYS bijvoorbeeld een stamceldeling van de Gamay druif uit het Rhône gebied waar de fabriek staat. Dit unieke bestanddeel zorgt ervoor dat de huidcellen twee keer zo snel vermenigvuldigen waardoor de elasticiteit een enorme boost krijgt.

 

VERJONGEND
De huid, diep gehydrateerd, is zichtbaar voller en steviger. Actief getuned, het is aangevuld en de huid is sterker bestand tegen externe agressies voor een jeugdige uitstraling.

 

SWISS MADE

De Serums van CALLYS voldoen aan de strengste eisen en de hoogste kwaliteit. Het serum is gepatenteerd en heeft alle internationale keurmerken en prestigieuze prijzen gewonnen voor het innovatieve regenererende stamceldeling bestanddeel.


12 ml - 0,42 fl oz.
> Voor een kuur van 28 dagen
> Ideaal voor mix- en droge huiden

Probeer een kuur van 28 dagen en je ziet vanzelf resultaat, alsof je drie weken op vakantie bent geweest!

huid, anijs verfijnt de poriën en stimuleert de micro circulatie. 

 

HYALURON SERUM CALLYS

Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Productinformatie

Intensieve Hydration & Filler   |    Gezichtsverzorging

Ons Hyaluron-serum is de ultieme verzorging bij elke effectieve anti-verouderingsbehandeling. Door een optimale hydratatie van de verschillende lagen van de epidermis (de buitenste laag cellen), zal het actief bijdragen aan het vertragen van het verouderingsproces als geheel.

BELANGRIJKSTE ACTIES

 • Intense hydratatie
 • Firming
 • plumping
 • Herstel de elasticiteit
 • Vermindert rimpels

12 ml - 0,42 fl oz.
> Voor een kuur van 28 dagen
> Ideaal voor mix- en droge huiden


Probeer een kuur van 28 dagen en je ziet vanzelf resultaat, alsof je drie weken op vakantie bent geweest!


 

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

12 ml - 0,42 fl oz.

Productdetails

Created with Sketch.

BESTANDDELEN HYALURONZUUR:

 

DUBBELE MOLECULEN

Creëert diepe hydratatie en werkt in tegen het verlies van volume van de huidweefsels. Bevordert de groei van nieuwe cellen evenals microcirculatie.

KAMILLE
Ontstekingsremmend, werkt helend en verzachtend op de huid.

LAVENDEL
Reinigt, zuivert en verzacht de huid. Regenererend en helend, het voorkomt het verschijnen van rimpels en werkt op kleine onvolkomenheden.

GROENE ANIJS
Spant poriën aan en bevordert de microcirculatie.

ALLANTOIN
werkt op celregeneratie, kalmerende, beschermende en verzachtende werking.

TOEPASSING:

Created with Sketch.

Het serum wordt gebruikt op een vooraf gereinigde huid. Aanbrengen op gezicht, hals en decolleté kleine cirkelvormige bewegingen tot het serum volledig geabsorbeerd is. Uw gebruikelijke dag / nachtcrème kan als supplement worden gebruikt. Eén applicatie per dag, 's ochtends of' s avonds, komt overeen met een kuur van één maand. |  


Serum Hyaluron wordt gebruikt op de huid van het gezicht, de nek en het decolleté.Geschikt voor alle huidtypen. Hydraterende en rebalancerende werking. Serum Hyaluron wordt aanbevolen voor droge en gemengde huid.Breng een dosis 's morgens of' s avonds aan op een gereinigde huid.Voor een optimale kwaliteitsgarantie, zoals alle Callys-producten, is uw Serum Hyaluron in Zwitserland ontwikkeld, gefabriceerd en verpakt.