SERUM PHYTOCELL CALLYS

Intensieve Cell Repair & Antioxidant   |    Gezichtsverzorging

 

Hoog geconcentreerde hypoallergene formulering voor een optimale synergetische werking gericht op het repareren van beschadigde weefsels en het bevorderen van een antioxiderende en beschermende werking.

Deze intensieve cell repair is geweldig voor een beschadigde huid of een huid die een goede oppepper nodig heeft. Door de actieve bestanddelen dringt het serum door tot in de diepere huidlagen waardoor de werking groots effect heeft. 

BELANGRIJKSTE ACTIES

  • Herstelt en regenereert weefsels
  • antioxidant
  • Verbetert de teint
  • Verwijdert gelaatsvlekken en pigment vlekken
  • Beschermt tegen veroudering


12 ml - 0,42 fl oz.
> Voor een kuur van 28 dagen
> Ideaal voor een rijpe of beschadigde huid

CALLYS heeft in combinatie met HYALURONZUUR de beste natuurlijke ingrediënten in haar serum verwerkt en werkt als enige met dubbele moleculen waardoor de serum dieper in de huidlaag dringt. 


Na nauwkeurig onderzoek bij de duurdere, gerenommeerde merken zijn er weinig merken die met diep actieve bestanddeel werkt, samenvoegt met de stamceldeling van de Gamay druif uit het Rhone gebied en combineert met hoog geconcentreerde bloemenextracten. Dit unieke bestanddeel zorgt ervoor dat de huidcellen twee keer zo snel vermenigvuldigen waardoor de elasticiteit een enorme boost krijgt en is gepatenteerd. 

Callys is speciaal geformuleerd om de eerste tekenen van veroudering aan te pakken, zoals fijne lijntjes en rimpels. Callys unieke mix van hoog- en laagmoleculair hyaluronzuur en glycine-saponine zorgt voor een gerichte aanpak om zelfs de diepste rimpels zichtbaar te verminderen, zodat de huid er jonger uitziet. Hoogmoleculair hyaluronzuur verbetert de hydratatie en maakt de buitenste huidlagen glad, terwijl laagmoleculair hyaluronzuur, dat 40 keer fijner is, dieper doordringt in de epidermale huidlagen waar de diepere rimpels ontstaan. Glycine-saponine bevordert de productie van hyaluronzuur in de huidlaag waar de diepste rimpels worden gevormd.


SERUM PHYTOCELL CALLYS

Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Productinformatie

BELANGRIJKSTE VOORDELEN:

CELREPARATIE
De actieve verbindingen die streng zijn geselecteerd op hun herstellende werking, bevorderen de intercellulaire uitwisselingen om de aanmaak van keratinocytcellen in het huidweefsel te stimuleren. De poriën worden minder zichtbaar, ideaal voor vrouwen in de overgang die huidklachten hebben. De lijnen zijn afgevlakt. De huid wordt goed geregenereerd en versterkt, wordt de huid zichtbaar geherstructureerd.

KRACHTIG ANTIOXIDANT
Phytocell bestrijdt vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor oxidatieve stress en milieuvervuiling die weefselbeschadiging kunnen veroorzaken. De krachtige antioxidanten die in de formulering aanwezig zijn, neutraliseren vrije radicalen en beschermen zo de cellen tegen externe invloeden en verminderen de tekenen van de tijd.

ANTI PIGMENT SPOTS
Corrigeert en voorkomt het verschijnen van pigmentvlekken. De uniforme teint herwint zijn homogeniteit en uitstraling.

Serum Phytocell CALLYS

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

12 ml - 0,42 fl oz.
> Voor een kuur van 28 dagen
> Ideaal voor een rijpe of beschadigde huid


Productdetails

Created with Sketch.

NATUURTECHNOLOGIE


DRUIVENSTAMCELLEN
Regeneratief, beschermend en antioxidant.
ZOETHOUT
Verwijdert pigmentvlekken. Werkt verzachtend.
KASTANJE BLOESEM
Ontstekingsremmend, verzachtend.
MAISEXTRACT
Herstructurerend, spannen, ontstekingsremmend en rustgevend.
KAMILLE
Activeert microcirculatie. Rustgevend.
PEPERMUNT
Verkleint poriën. Vermindert onvolkomenheden.
HYALURONZUUR
Hoge hydratatie in de bovenste lagen van de huid.
BIOSACCHARIDE GUM
Celstimulerend, verzachtend en beschermt tegen externe invloeden. Dit belangrijke bestandsdeel wordt gebruikt om planten fermententatie tegen te gaan en maakt cellen aan.

Wat het Phytocell serum echt uniek maakt is het gebruik van de stamceldeling van de Gamay druif uit het Rhône gebied waardoor de huidcellen zich twee keer zo snel vermenigvuldigen en de elasticiteit van de huid een enorme boost krijgt.

De dubbele moleculen Creëeren diepere hydratatie tot in de onderste huidlagen en werken tegen het verlies van volume van het huidweefsel. Bevordert de groei van nieuwe cellen evenals microcirculatie.

CALLYS heeft deze formule gepatenteerd. 


Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Het serum wordt gebruikt op een eerder gereinigde huid.

Aanbrengen op het gezicht, hals en decolleté in kleine cirkelvormige bewegingen tot het volledig is opgenomen.

Uw gebruikelijke dag / nachtcrème kan als supplement worden gebruikt. Eén applicatie per dag, 's ochtends of' s avonds, komt overeen met een kuur van één maand.

Geschikt voor alle huidtypen. Antioxidant en celherstel, serum Phytocell wordt aanbevolen voor volwassen of beschadigde huid die diep moet worden geregenereerd en geherstructureerd.

Voor een optimale kwaliteitsgarantie, zoals alle Callys-producten, is uw Serum Phytocell ontwikkeld, vervaardigd en verpakt in Zwitserland.